Sök och boka hotell i Stockholm

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Boende Stockholm


Boende Stockholm. Stockholm anses vara en av världens vackraste städer. Samspelet mellan hav och land ger onekligen staden en särprägel. Stockholm är en stad med en lång och spännande historia. Den första gången staden omnämns i en skriftlig källa är redan år 1252. Idag är Stockholm en metropol i Norden, med omkring 1 300 000 miljoner, och ett viktigt centrum för handel såväl som kultur.

När du letar efter boende i Stockholm har du flera olika alternativ att välja mellan. Om du tänkt stanna i Stockholm under en kortare tid kan du välja mellan boendeformer som hotell, vandrarhem, camping och semesterlägenheter. Stockholm är en stad med hotell i de flesta prisklasser. För att vara säker på att få tag på ett lämpligt boende under sin vistelse i Stockholm gäller det att vara ute i god tid med sin bokning. Nöj dig dock inte med första bästa alternativ. Lägg istället ner lite tid på att jämföra olika boendealternativ. Det är alltid bra att sätta upp en budget för boendet i Stockholm. På så vis blir det lättare att söka efter objekt.

Om du vill sätta lite extra guldkant på ditt boende i Stockholm kan du ta in på någon av stadens lyxigare hotell. Några av dessa är Grand Hôtel (Södra Blasieholmshamnen 8), Sheraton Stockholm Hotel & Towers (Tegelbacken 6) och Radisson SAS Strand Hotel (Nybrokajen 9). I Stockholm finns också flertalet hotell i mellanprisklassen, däribland Scandic Sjöfartshotellet (Katarinavägen 26), Comfort Hotel Stockholm (Kungsbron 1) och Hotel Bentleys (Drottninggatan 77).

Om du letar efter ett boende nära Arlanda flygplats rekommenderas Radisson SAS SkyCity Hotel (SkyCity) och Radisson SAS Arlandia Hotel (Benstocksvägen 1). Rest and Fly (SkyCity) är ett bra alternativ för dig som letar efter ett lågprisboende vid Arlanda flygplats. Söker du efter ett boende nära Bromma flygplats rekommenderas Best Western Mornington Hotel (Norrbyvägen 30) och Flyghotellet (Brommaplan).

Stockholm är en stad som kan erbjuda många trevliga och fräscha vandrarhem i spännande miljöer. Vandrarhem är ofta en mycket social boendeform där man träffar andra turister med vilka man kan utbyta tips och erfarenhet om aktiviteter i Stockholm. Några vandrarhem i Stockholm som varmt rekommenderas är Af Chapman (Flaggmansvägen 8), City Backpackers (Upplandsgatan 2A), Lodge32 (Hantverkargatan 32) och 2kronor Vandrarhem (Skeppsbron 40). Om du letar semesterlägenheter i Stockholm kan du surfa in på sajten TopHomes. Reser du till Stockholm under sommarhalvåret kan camping vara ett idealiskt boende. Detta i synnerhet om du reser tillsammans med hela familjen.

Runtomkring Stockholm finns det många campingplatser som i regel ligger i natursköna områden. Några trevliga campingplatser i närheten av Stockholm är Bredäng Camping, Nickstabadet Camping, Björknäs Camping & Stugby, Ängby Camping, Stockholm Swecamp Flottsbro och Långholmens Husbilscamping/Autocamper.

Om du tar bilen till Stockholm så ska du alltid höra efter vilka möjligheter det finns att parkera i anslutning till ditt boende. Att ha bilen stående i centrala Stockholm är annars relativt dyrt. Vidare kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning till ditt boende i Stockholm. En sådan kan du skriva ut från sajten Map24. Har du bokat ett rum på ett hotell, vandrarhem eller plats på en camping så ska du alltid ha telefonnumret till den aktuella receptionen nära till hands. På så vis kan du höra av dig ifall det skulle uppstå förseningar under resan.