Sök och boka hotell i Stockholm

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Buss Stockholm


Buss Stockholm. Buss är ett bekvämt och billigt färdmedel för att ta sig till Stockholm. Vidare är buss också ett miljövänligt sätt att resa. Det går bussar till Stockholm från de flesta svenska städer. Innan du bokar in dig på en buss till Stockholm ska du alltid jämföra pris och restid mellan flera aktörer på marknaden. Det är svårast att få tag på en plats på bussen till Stockholm om du reser under helgen. Om du är sent ute med din bokning så kan du därför, om möjligt, försöka att hitta en ledig plats på bussen under en veckodag. I regel kan du boka din biljett direkt på respektive reseföretags hemsida.

När det gäller fjärrbusstrafik från Stockholm så utgår den från Cityterminalen som ligger vid Centralstationen. Du kan åka till Stockholm med Swebuss Express. Swebuss Express är ett stort reseföretag i Sverige som trafikerar många destinationer. Ybuss är ett annat bussbolag som erbjuder resor till Stockholm. Företaget har, som ägs av Byberg och Nordin AB samt Westin Buss AB, har funnits i branschen sedan 1970-talet. Genom årens lopp har Ybuss kunnat erbjuda alltfler turer och idag går det bussar från exempelvis Sundsvall och Umeå.

En annan aktör på marknaden som arrangerar bussresor till Stockholm är Svenska Buss. I Svenska Buss ingår Bergkvarabuss, Lingmerths Buss AB, Nilsbuss, Ramkvillabuss och Ceris Resor. Du kan bland annat åka med Svenska Buss till Stockholm från orter som Malmö, Göteborg och Härnösand. Säfflebussen är ett reseföretag som trafikerar de största städerna i Sverige, men också Köpenhamn och Oslo. Företaget erbjuder konkurrenskraftiga priser på bussresor till Stockholm.

Ytterligare en aktör på marknad som erbjuder bussresor från norra Sverige till Stockholm är Lapplandspilen. Företaget har sin bas i Vilhelmina och för en detaljerad tidtabell med samtliga hållplatser utmärkta, kan du surfa in på företagets hemsida. Interbus AB är Sverige största bussföretag när det gäller charterresor. Företaget erbjuder både resor för dig som reser ensam, samt även gruppresor. Du kan göra en offertförfrågan direkt på företagets webbplats.

I samband med att du boka in dig på en buss till Stockholm så ska du alltid kontrollera vilka resevillkor som gäller. Det kan exempelvis vara vad som gäller vid eventuell avbokning, vilka regler som finns för bagage, samt huruvida det finns någon restidsgaranti. Kontrollera också om det finns några rabatter för barn, studerande och pensionärer. När det gäller bussresor mellan Stockholms central och Arlanda flygplats så kan du vända dig till Flygbussarna. Att resa med Flygbussarna från Stockholms central till Arlanda flygplats tar omkring 40 minuter.

Har du fler frågor som rör bussresande i allmänhet så kan du ta kontakt med Svenska Bussbranschens Riksförbund, BR. Det är en branschorganisation som företräder medlemsföretagens intressen.