Sök och boka hotell i Stockholm

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Comfort Hotel Stockholm


Comfort Hotel Stockholm. Comfort Hotel är namnet på flera olika hotell inom hotellkedjan Choice Hotels. I denna hotellkedja ihåg även Quality Hotel, Quality Resort, Clarion Hotel och Clarion Collection. Choice Hotels är, med en årlig omsättning på över 4,3 miljarder, en av de ledande hotellkedjorna i Norden. Kännetecknande för hotell med namnet Comfort Hotel är att de ligger nära stadskärnan. Vidare har Comfort Hotel en hög standard.

Comfort Hotel Stockholm (Kungsbron 1) ligger i inrymt i World Trade Center-komplexet, endast 400 meter från Centralstationen. Hotellet har 163 rum som är ljusa och fina. På samtliga rum finns TV såväl som telefon, men också dusch och skrivbord. Några rum på hotellet saknar fönster, istället finns här en diskret japansk belysning. Comfort Hotel Stockholm kan erbjuda rum för rökare, såväl som icke-rökare. Som gäst på Comfort Hotel Stockholm har du gratis tillgång till trådlöst Internet i hela hotellet. På Comfort Hotel Stockholm har du också tillgång till tjänster som tvättservice och skoputsning.

I priset, när du bokar in dig på Comfort Hotel Stockholm, så ingår en frukostbuffé. Hotellets reception är öppen dygnet runt. På Comfort Hotel Stockholm finns ingen restaurang. Likväl så kryllar det av restauranger i närheten. Det enklaste sättet att boka in sig på Comfort Hotel Stockholm är att göra det direkt över Internet. Du kan ställa din bil vid hotellet. Att ha bilen parkerad vid Comfort Hotel Stockholm kostar 240 kronor per dag.

För en detaljerad färdanvisning till från ditt hem till hotellet, så kan du surfa in på sajten Map24. Du kan checka in på hotellet från och med 14.00 och du förfogar över rummet fram till 12.00 på avresedagen. Skulle du bli tvungen att avbeställa din bokning på Comfort Hotel Stockholm så kommer ingen avbeställningsavgift att debiteras om avbeställningen sker minst en dag före utsatt ankomstdatum. Avbeställer du din bokning på Comfort Hotel Stockholm mindre än en dag före ankomst kommer du att debiteras för den första natten.

Om du checkar in som ensam gäst på Comfort Hotel Stockholm så måste du minst vara 18 år. Gäster som är under 18 år får dock bo på hotellet i sällskap med en vuxen gäst. Husdjur är inte välkomna på Comfort Hotel Stockholm.

I samband med att du bokar in dig på Comfort Hotel Stockholm kan det vara en god idé att gå med i Choice Club. Medlemskapet ger dig tillgång till många fina erbjudanden. Vidare får du bonuspoäng vid övernattningar som du kan använda för uttag av så kallade bonusnätter på Choice-hotell. Dessa bonusnätter gäller även för hotell utanför Norden. Det är gratis att gå med i Choice Club.