Sök och boka hotell i Stockholm

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Festlokal Stockholm


Festlokal Stockholm. Stockholm är en stad där det finns många festlokaler. En bra sajt om man vill boka en festlokal i Stockholm är BokaLokal. Här kan du fylla i information om exempelvis vilken typ av fest du vill anordna, samt hur många personer som kommer att delta. Därefter så kommer du att bli kontaktad med förslag på lämplig festlokal i Stockholm. Du välja mellan om du vill ha hjälp med hela arrangemanget eller bara med festlokalen. Det är alltid bra att vara ute i god tid med sin bokning av festlokal i Stockholm. Detta i synnerhet om du tänkt att sätta samman en fest ett datum då vet att många andra kan vara ute i samma ärende, på exempelvis helgdagar eller under veckorna på försommaren då Stockholms gymnasister tar studenten.

Om du letar efter festlokaler i Stockholm på egen hand så ska du aldrig nöja dig med det första bästa alternativet. Välj ut en handfull festlokaler i Stockholm som verkar intressanta. Jämför sedan dem utifrån pris och läge. På så vis kan du inte bara tjäna många sköna slantar, du ökar också chanserna för att den fest du ska hålla kommer att bli en oförglömlig kväll. Innan du börjar leta efter festlokaler i Stockholm är det dock mycket viktigt att du hämtar in intresseanmälningar. Skulle antalet personer som vill ta del av festligheterna öka i ett senare stadium av planeringen kan den bokade lokalens storlek sätta käppar i hjulet för detta. Att få in anmälningar så tidigt som möjligt är också bra för att kunna sätta samman en övergripande budget för festligheterna.

Om du letar efter lite ovanliga och spännande festlokaler i Stockholm rekommenderas exempelvis Valvets festlokal (Holmamiralens torg 2) på Skeppsholmen. Vid mangel rymmer denna vackra lokal upp till 250 personer. Men om du tänkt använda lokalen för att ställa ut borg och äta så rymmer den upp till 175 personer. Café Umbra (Hornsgatan 5) kan erbjuda mycket fina festlokaler i centrala Stockholm. Lokalerna passar fint till alla typer av fester. Du kan kontakta Café Umbra för att få en privat visning av festlokalerna.

Jakthornet (Fiskartorpsvägen 20) erbjuder vackra festlokaler. Dessa festlokaler lämpar sig bra utmärkt för alla typer av arrangemang. Det kan vara mindre festsällskap till stora bröllopsfester. Porslinsfabriken (Rörstrandsgatan 33) en fin festlokal vid S:t Eriksplan i centrala Stockholm. Om du är intresserad att få en helhetslösning på din fest så samarbetat Porslinsfabriken med eventproducenten Bullywood.

Matakalaset är ett företag som specialiserat sig på att arrangera olika typer av fester. Företaget samarbetar med flertalet fina festlokaler lokaliserade i Stockholms innerstad. Matakalaset kan hjälpa dig med att ta hand om hela arrangemanget, alltifrån maten och drycken till den eventuella underhållningen. Du kontaktar endast Matakalaset och ber om en offert.

När du letar efter festlokaler i Stockholm ska du vara uppmärksam på de ålderskrav som kan ställas på dig som vill hyra en lokal. Vidare ska du kontrollera exakt vad som ingår i hyran av lokalen, beträffande exempelvis bord, stolar och städning. Om du väljer att köpa en paketlösning med lokal, mat och underhållning så kan det också finnas vissa krav på hur många personer ni måste vara.