Sök och boka hotell i Stockholm

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg Stockholm


Flyg Stockholm. Stockholm, med sina 1 300 000 miljoner invånare, anses vara en av världens absolut vackraste huvudstad. Staden är ett viktigt ekonomisk och kulturellt centrum i norra Europa. Här finns mängder av sevärdheter, museer, teatrar, restauranger och nattklubbar. Flyg är ett smidigt transportmedel för att ta sig till Stockholm. Du kan flyga till Stockholm från många olika orter runt om i landet. Att ta flyget till Stockholm behöver inte bli särskilt dyrt. För att öka dina chanser att få tag på en prisvärd flygbiljett till Stockholm så ska du se till att vara ute i god tid med din bokning.

Det är i regel svårast att få tag på ett billigt flyg till Stockholm under veckosluten. Om du tänkt spendera en weekend i Stockholm kan det därför vara en god idé att försöka boka flygbiljett så att du reser till Stockholm redan på en torsdag, och sedan hem igen på en måndag. Jämför alltid priset mellan flera olika avgångar innan du genomför din bokning. När du bokar ditt flyg till Stockholm så ska du om möjligt alltid välja E-ticket. På så vis slipper du krångla med pappersbiljetter. Vidare slipper du den extra kostnad som kan tillkomma för att få biljetten hemskickad till dig.

Det enklaste men även ofta billigaste sättet att boka en plats på ett flyg till Stockholm är att göra det direkt över Internet. Detta eftersom det kostar flygbolagen att ha personal som ombesörjer bokningar via telefon. Du hittar flygbiljetter till Stockholm via sajter som MrJet, Travellink och Travelstart.

Den största flygplatsen i Sverige är Arlanda flygplats (ARN). Flygplatsen öppnade 1959 och tar årligen emot omkring 18 miljoner besökare per år. Det tar ungefär en halvtimme att åka med bil från Stockholms centrum till Arlanda. Med tåget Arlanda Express tar det ungefär 20 minuter från Stockholms centralstation. Du kan också åka Flygbuss från Stockholm till Arlanda. Det tar omkring 40 minuter. Radisson SAS SkyCity Hotel (SkyCity), Radisson SAS Arlandia Hotel (Benstocksvägen 1) och Rest and Fly (SkyCity) som ligger i anslutning till Arlanda.

Bromma flygplats (BMA) öppnade 1936. Härifrån trafikerar Sverigeflyg destinationer som till Sundsvall, Visby, Kalmar, Ronneby, Växjö och Ängelholm. Vidare trafikeras Brommas flygplats av Malmö Aviation, med linjer till Malmö, Göteborg och Umeå men också Bryssel. Du kan välja mellan flera färdsätt för att ta dig till Bromma flygplats, däribland SL Buss 110 och 152, Flygbuss och taxi. Att åka från Bromma flygplats till Stockholms centrum tar omkring 20 minuter. Om du vill ta in på ett hotell nära flygplatsen rekommenderas exempelvis Best Western Mornington Hotel (Norrbyvägen 30) och Flyghotellet (Brommaplan).

Du ska alltid kontrollera vilka villkor som gäller för din flygresa till Stockholm. Det kan exempelvis vara vilka regler som gäller vid eventuell avbeställning, eller vad som händer ifall ditt bagage skulle komma bort. För information om vad du får ha med dig i ditt handbagage kan du surfa in på den aktuella flygplatsens hemsida. Kom alltid ihåg att du ska vara ute på flygplatsen i god tid innan din fight avgår. Flygbolagen rekommenderar dig att vara på plats två timmar innan planet lyfter.