Sök och boka hotell i Stockholm

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Grand Hotel Stockholm


Grand Hotel Stockholm. Det femstjärniga lyxhotellet Grand Hôtel (Södra Blasieholmshamnen 8) ligger vackert beläget på Blasieholmen vid vattnet med utsikt över det Kungliga slottet och Gamla stan. Hotellets centrala läge gör att det är ett perfekt alternativ dör dem som vill ta del av Stockholms sevärdheter, shopping och uteliv.

För initiativet bakom hotellbygget stod fransmannen Jean-François Régis Cadier, som 1852 kom till Stockholm. Byggnationerna tog vid 1872 och Grand Hôtel stod sedan klart två år senare. Numera är Grand Hôtel sammanbyggt med det Burmanska såväl som det Bolinderska Palatset. Grand Hôtel i Stockholm är medlem i The Leading Hotels of the World. Hotellet ägs av Investor AB, via The Grand Group. Vidare ingår Grand Hôtel i Stockholm i InterContinental Hotel & Resorts.

Grand Hôtel har 376 rum. Av dessa är 42 sviter och 24 festvånings- och konferenslokaler. Hotellets dyraste svit, som kallas för Prinsessan Lilians Svit, är 330 kvm stor och kostar 55 000 kr/natt. Här finns två sovrum och ett vardagsrum med matsal. Vidare har sviten ett bibliotek såväl som en liten biograf. I Prinsessan Lilians Svit finns även en relaxavdelning med bastu.

Vidare kan Grand Hôtel i Stockholm stoltsera med två restauranger och en cocktailbar. Grand Hôtel i Stockholm är ett hotell som kan erbjuda sina gäster en vistelse utöver det vanliga. När du ska boka in dig på Grand Hôtel i Stockholm är det en god idé att hålla utkik efter speciella erbjudanden. Grand Hôtel är en perfekt plats att hålla sin bröllopsfest. Hotellet här en lång erfarenhet av att ordna festligheter för nygifta. Grand Hôtel i Stockholm erbjuder också romantiska weekendpaket. Paketet innefattar bland annat en härlig trerättersmiddag såväl som champagne och jordgubbar på rummet.

Vidare är Grand Hôtel i Stockholm en underbar plats för att slappna av och finna nya krafter. Du har möjlighet att få roomservice dygnet runt. I hotellets lobby finns ett Business Center. Där kan du sitta och arbeta ostört med din dator. Att ha bilen parkerad vid Grand Hôtel i Stockholm kostar 395 kr/dygn. I samband med Grand Hôtel i Stockholms 125-jubileum 1999 kom boken “Grand Hôtel Stockholm”, av Lennart Jarhammar. Boken går att köpa i Grand Hôtels Giftshop. Du kan boka in dig på Grand Hôtel i Stockholm direkt via hotellets hemsida.
Beträffande ankomst- och avresetid kan du få ditt rum från 14.00 och du kan disponera rummet fram till 12.00 på avresedagen.