Sök och boka hotell i Stockholm

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hyrbil Stockholm


Hyrbil Stockholm. Det finns många företag i Stockholm som kan erbjuda hyrbilar. Innan du bokar en hyrbil i Stockholm finns det dock flera saker som du ska ta ställning till. Fundera på vilken typ av bilmodell som du kan tänkas behöva. Vidare ska du alltid jämföra priset mellan flera olika biluthyrningsföretag i Stockholm. I Stockholm återfinns exempelvis hyrbilsföretag som Avis, Hertz, Europcar och Holiday Autos. Du kan också boka din hyrbil i Stockholm på Statoil och OKQ8. När du hyr en bil i Stockholm från en känd aktör i branschen så kan du vara säker på att företaget går att lita på.

I vissa fall kan det dock vara något dyrare att skaffa en hyrbil i Stockholm från ett välkänt företag, i jämförelse om du skulle skaffa en hyrbil från en lokal aktör. I samband med att du bokar en hyrbil i Stockholm så ska du också kontrollera exakt vad som ingår i din bilhyra. Vidare så finns det i regel restriktioner beträffande vem som får köra hyrbilen. För att mer än en person ska få köra bilen så får man ofta betala en extra kostnad. När du ska hyra en bil Stockholm räcker det ibland inte med att du har körkort. Därför ska du alltid på ett tidigt stadium kontrollera vilka åldersgränser som kan finnas hos respektive biluthyrningsföretag. Undersök även vad din eventuella hemförsäkring täcker, ifall olyckan skulle vara framme.

Att vara ordentligt försäkrad i samband med att du skaffar en hyrbil i Stockholm är naturligtvis mycket viktigt. Men det finns ingen anledning till att ska vara dubbelt försäkrad.
Du ska vara medveten om att du inte alltid kan lämna landet med din hyrbil. Innan du kör ut ifrån biluthyrningsföretagets parkering i Stockholm ska du alltid göra en besiktning av bilen. Se alltid till att göra biluthyraren uppmärksam på eventuella skador och defekt. Annars finns det en risk att du kan ställas ansvarig för skador som du själv inte åsamkat bilen. Kontrollera ifall det finns en extra dunk bensin i bagageluckan. Om det inte gör det kan du fråga biluthyraren om du inte kan få en sådan.

Det är alltid bra att vara ute i god tid när man ska boka en hyrbil i Stockholm. Din biluthyrare måste kunna tillhandahålla dig en bil vid den utsatta tidpunkten. Uppstår förseningar ska du be om att få en reducerad hyra för bilen. Det kan inte nog understrykas vikten av att du vårdar din hyrbil väl. Skulle något oförutsett hända i samband med att du hyr en bil i Stockholm, så ska du alltid rapportera detta omgående till ditt biluthyrningsföretag. Om något fel skulle uppstå med bilen, som du själv inte är ansvarig för, så ska du begära ersättning. Vidare är det av yttersta vikt att du lämnar tillbaka din hyrbil i Stockholm innan din hyrestid har löpt ut. Skulle du inte göra detta kan du bli ersättningsskyldig. När du rattar ut från din biluthyrningsfirma i Stockholm så ska du alltid se dig om efter en bensinmack. Detta eftersom du i regel är tvungen att tanka bilen full precis innan du ska lämna tillbaka den.