Sök och boka hotell i Stockholm

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Spa Stockholm


Spa Stockholm. Historien om vad ordet spa kommer ifrån är omtvistad. Somliga menar att det kommer från latinets salus per aqua, som betyder hälsa genom vatten. Andra menar att ordet spa kommer från den Belgiska kurorten med samma namn. En sak är dock säker och det är att spa under flera århundraden har varit ett sätt för människor att komma ifrån vardagens stress och vila upp sig på en behaglig plats. Begreppet spa innefattar idag ett helhetstänkande, som inkluderar både kropp och själ. Att åka på spa är mycket populärt. Därför är det alltid bra att vara ute i god tid med att boka in sig på en spa-anläggning. Detta i synnerhet om du utgör en del av en större grupp som ska åka på spa. Ta dig alltid tid att jämföra olika spa-anläggningars prissättning, standard och läge innan du genomför din bokning. Det finns flertalet fina spa-anläggningar i och omkring Stockholm.

Anthemis Aroma & Beauty Spa (S:t Eriksgatan 108) är ett trevligt spa i centrala Stockholm där du kan välja mellan flera olika behandlingar. Detta spa har funnits sedan 1994 och de personer som utför behandlingarna är mycket kompetenta. Axelsons SPA (Hamngatan 37) är ett spa i Stockholm som är en del av Axelsons Gymnastiska Institut. Axelsons Gymnastiska Institut är en av världens allra största företagsgrupper när det gäller massage och andra kroppsterapier. När du blir behandlad på Axelsons SPA i Stockholm kan du vara säker på att din terapeut är diplomerad. Centralbadet (Drottninggatan 88) invigdes redan år 1904. Sedan dess har det tjänat som en trogen bad- och kuranstalt för Stockholmsborna. Här kan du njuta av olika spa-behandlingar och varmluftsbad. Vidare erbjuds även bland annat turkiskt och romerskt bastubadm såväl som hudvård, zonterapi och massage. Vidare finns det ett fräscht gym och en porlbar på Centralbadet.

Njuta Spa Nacka AB (Nacka Strand) är en spa-anläggning som ligger i en skön och avslappnande miljö. Här blir du omhändertagen och kan välja mellan flera olika behandlingar. Njuta Spa är också en mycket bra plats att förlägga en konferens. Palace SPA Relaxa (S:t Eriksgatan 115) är ett spa som ligger på Elite Palace Hotel. Här kan du njuta av allt ifrån kurbad till massagebehandlingar och ansiktsbehandlingar. Sparadiset (Pilgatan 24) erbjuder fina spa-behandlingar in en trevlig miljö. Här kan du bland annat välja mellan massagetekniker såsom Hawaiian Lomi Lomi men också Klassisk Massage. Sturebadet (Sturegallerian 36) är en klassisk badinrättning i centrala Stockholm som erbjuder sina gäster en fin dag-spabehandling. Du kan välja mellan ett trettiotal behandlingar och kurer.

Esporta (Heron City Kungens Kurva) är ett fräscht spa- och gym. Här kan du välja mellan många olika behandlingar, kurbad och massage. Vidare kan Esporta erbjuda sina gäster en simbassäng, ångbastu och bubbelpool. Rosenön Konferens & Spa (Rosenön) är ett fint spa som ligger vackert beläget på en liten ö strax utanför Stockholm. Då det finns broförbindelse tar det endast omkring 45 minuter med bil att åka ut till Rosenön. På Rosenön Konferens & Spa kan du välja mellan flertalet spa-behandlingar, däribland Rosenöns lyxkur och Lavender dream, men också många ansikts- och skönhetsbehandlingar.

Studio Paus (Grevgatan 47) erbjuder spa-behandlingar i en skön och avslappnad miljö. På Studio Paus kan du bland annat också få kiropraktik, zonterapi och akupressur. Stockholm Day Spa, Åhléns City (Mästersamuelsgatan 57) erbjuder dig flertalet kropps- och ansiktsbehandlingar men även massage och kroppsterapi. På detta dag-spa finns också bland annat kurbad och arombastu. Några andra spa-inrättningar i Stockholm är Reisen Luxury Spa (Skeppsbron 12), Sabai-Sabai Spa (Linnégatan 54), Roslags SPA (Roslagsgatan 32) och Sergel Spa & Finess (Drottninggatan 28).