Sök och boka hotell i Stockholm

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Vandrarhem Stockholm


Vandrarhem Stockholm. Stockholm är en underbar semesterstad. Här formligen kryllar det av sevärdheter och spännande evenemang. Stockholm är en stad som passar att besöka året runt. För dig som reser till Stockholm med en begränsad budget kan det vara en god idé att ta in på någon av stadens fina vandrarhem. Du ska vara medveten om att priserna på Stockholms vandrarhem kan variera beroende på säsong och efterfrågan. När du letar efter vandrarhem i Stockholm ska du alltid ta dig tid att jämföra flera olika alternativ.

2kronor Vandrarhem (Skeppsbron 40) ligger i mysiga Gamla stan, med närhet till sevärdheter, shopping och restauranger. Här kan man välja mellan alltifrån enkelrum till sexbäddsrum, men också sovsal. På 2kronor Vandrarhem kan man laga ihop sina måltider i gästköket. Gästerna på vandrarhemmet erbjuds också gratis Internetuppkoppling. Att ha sin bil parkerad vid 2kronor Vandrarhem kostar 170 kr/dag.

Archipelago Hotel (Stora Nygatan 38) är ett annat vandrarhem som ligger i Gamla stan. Här kan du välja mellan alltifrån enkelrum till fyrbäddsum, men också sovsal. I vandrarhemmet gästkök kan du laga till dina måltider. Castanea Vandrarhem (Kindstugatan 1) är ett mycket trevligt vandrarhem som också ligger i Gamla stan. Här finns 55 bäddar och du kan välja mellan alltifrån enkelrum till sovsal. Toaletterna och duscharna ligger i korridoren. Vidare finns det ett kök där gästerna kan laga mat.

Vandrarhemmet Af Chapman (Flaggmansvägen 8) anses av många vara Stockholms vackraste vandrarhem. Stålfullriggaren har varit förtöjd vid Skeppsholmen sedan 1949. Fartyget har en charm är oemotståndlig. På Af Chapman finns det 136 bäddar och dusch i korridoren. Den dygnet-runt öppna receptionen ligger inrymd i en 1800-talsbyggnad intill kajen. Bar Chapman, där man serverar svensk mat en internationell prägel, är också klart värt ett besök. Att parkera sin bil vid vandrarhemmet Af Chapman kostar 30 kr/dag.

City Hostel (Flemminggatan 19) är ett centralt beläget vandrarhem, endast 400 meter från Centralstationen. Vandrarhemmet har 48 bäddar, från enkelrum till 12-bädds sovsal. På City Hostel delar man på toaletter och dusch. Även om det ligger nära många pubbar, restauranger och butiker så har vandrarhemmet en lugn och skön atmosfär. Backpackers Inn (#Banergatan 56) är ett säsongsöppet vandrarhem som ligger på Gärdet. Här sover man i 14-bäddsrum och dusch ligger i en annan byggnad. Backpackers Inn är det perfekta ställer för dig som vill träffa andra backpackers och utbyta tips och erfarenheter. Vandrarhemmet Backpackers Inn erbjuder bland annat sina gäster gratis parkering och tvättmöjligheter. Vidare finns här en kiosk och ett Internet-café.

City Backpackers (Upplandsgatan 2A) ligger mitt i centrala Stockholm, endast 500 meter från Centralstationen. Rummen på vandrarhemmet har 2, 4, 6 och 8 bäddar. Vidare finns det sovsalar där enbart kvinnor för sova. City Backpackers kan också erbjuda sina gäster två kök och möjligheten att tvätta, bada bastu, kolla mejlen och surfa på deras Internet-café och samt umgås ett fint sällskapsrum. Röda Båten (Söder mälarstrand Kajplats 6) är ett flytande vandrarhem mitt i Stockholm. Rummen är av olika storlek och du kan bland annat välja mellan enkelrum och 10-bäddsrum. I samband med incheckning kan du för en extra kostnad beställa frukost.

Zinkensdamms vandrarhem (Zinkens väg 20) är beläget i Södermalms största park, Tantolunden. Det mysiga vandrarhemmet kan bland annat erbjuda gästkök, tvättstuga och cykeluthyrning. Vidare finns här bast och solarium, men också en bar och ett café. Hostel Bed and Breakfast (Rehnsgatan 21) ligger vid Rådmansgatans tunnelbanestation. Från vandrarhemmet är det gångavstånd till många av Stockholms sevärdheter. Huset, i vilket vandrarhemmet är inrymt, är k-märkt. Rummen har mellan en till tolv bäddar. Toalett och dusch finns delar gästerna på. I priset ingår frukost. Vidare finns ett gästkök men också tvättmöjligheter. Lodge32 (Hantverkargatan 32) är ett relativt nytt vandrarhem i Stockholm, som ligger på Kungsholmen. Rummen har två till tio bäddar. Det finns goda möjligheter att parkera bilen i anslutning till vandrarhemmet. Du kan laga dina måltider i vandrarhemmets gästkök. Vidare finns det tvättmöjligheter.